Interieur dierenkliniek

Een nieuw interieur in je dierenkliniek?

StudioCentro is de specialist, wij geven advies en maken een ontwerp voor je.

Als je een nieuw interieur gaat realiseren dan zijn er veel keuzes te maken. Denk hierbij aan indeling van de beschikbare ruimte, vloer- en wandafwerking, verlichting, kleuren, receptiebalie, zitmeubilair en hoe e.e.a. een uitgebalanceerd geheel vormt. Je bent bij ons van harte welkom voor advies en/of een ontwerp.

Jouw wensen vormen het uitgangspunt waarmee we aan de slag gaan. Vervolgens kijken we met een open mind naar je interieur en door onze creativiteit met vakkennis te combineren zien wij mogelijkheden waar je zelf niet direct aan denkt.

Wat zeggen onze klanten?

We zijn zeer tevreden met alle adviezen van StudioCentro, qua indeling en kleuren werkt het ook allemaal goed!

Irene Ahne-Schillemans, Eigenaresse Dierenkliniek De Vijfsprong

Voor de verbouwing van de Wagenrenk hebben we contact gezocht met een aantal interieurontwerpers. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Marcel Degenhart van StudioCentro. Hij wist vrijwel direct onze wensen concreet te vertalen in een mooi ontwerp: tijdloos, rustig en fris. Smaken verschillen, maar Marcel is er in geslaagd een ruimte en sfeer te creëren die niet alleen (nog dagelijks) door onze dierenartsen en medewerkers wordt gewaardeerd, maar ook door onze klanten.

Annemiek Hoeben, Manager dierenkliniek Wageningen

Interieurscan

Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Vul het formulier op de contactpagina in of bel ons, dan maken we snel een afspraak voor een interieurscan. Wil je een prachtige, moderne dierenkliniek met warme sfeer? Van harte welkom bij de interieurontwerper van StudioCentro voor advies, ontwerp en realisatie.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden