Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Interieur Dierenkliniek

  • Home
  • /
  • Interieur Dierenkliniek

  Een nieuw interieur in je dierenkliniek?

  StudioCentro is de specialist, wij geven advies en maken een ontwerp voor je.

  Als je een nieuw interieur gaat realiseren dan zijn er veel keuzes te maken. Denk hierbij aan indeling van de beschikbare ruimte, vloer- en wandafwerking, verlichting, kleuren, receptiebalie, zitmeubilair en hoe e.e.a. een uitgebalanceerd geheel vormt. Je bent bij ons van harte welkom voor advies en/of een ontwerp.

  Jouw wensen vormen het uitgangspunt waarmee we aan de slag gaan. Vervolgens kijken we met een open mind naar je interieur en door onze creativiteit met vakkennis te combineren zien wij mogelijkheden waar je zelf niet direct aan denkt.

  Wat zeggen onze klanten?

  We zijn zeer tevreden met alle adviezen van StudioCentro, qua indeling en kleuren werkt het ook allemaal goed!

  Irene Ahne-Schillemans, Eigenaresse Dierenkliniek De Vijfsprong

  Voor de verbouwing van de Wagenrenk hebben we contact gezocht met een aantal interieurontwerpers. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Marcel Degenhart van StudioCentro. Hij wist vrijwel direct onze wensen concreet te vertalen in een mooi ontwerp: tijdloos, rustig en fris. Smaken verschillen, maar Marcel is er in geslaagd een ruimte en sfeer te creëren die niet alleen (nog dagelijks) door onze dierenartsen en medewerkers wordt gewaardeerd, maar ook door onze klanten.

  Annemiek Hoeben, Manager dierenkliniek Wageningen

  Interieurscan

  Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Vul het formulier op de contactpagina in of bel ons, dan maken we snel een afspraak voor een interieurscan. Wil je een prachtige, moderne dierenkliniek met warme sfeer? Van harte welkom bij de interieurontwerper van StudioCentro voor advies, ontwerp en realisatie.