Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Over StudioCentro

  • Home
  • /
  • Over StudioCentro

  Een goed ontwerp is de basis voor een nieuw interieur


  Het vaste team van StudioCentro bestaat uit Marcel Degenhart, Annemiek Schopping en Floranne Degenhart. Marcel is Master of Interiordesign, Annemiek en Floranne zijn GroenStylisten.

  Daarnaast werken wij op projectbasis met een team van deskundigen zoals Nexxt Lighting Solutions en Hildering Groenkunst.

  MARCEL DEGENHART

  Master of Interiordesign

  ANNEMIEK SCHOPPING

  Styliste

  Onze passie

  Het ontwerpen van moderne, strakke interieurs met een warme sfeer.

  Onze visie

  Een goed ontwerp is de basis voor je nieuwe interieur. Door contrast in materialen en kleuren toe te passen ontstaan strak moderne interieurs met een warme sfeer. Zonder ons door trends te laten beïnvloeden komen we graag, samen met jou, tot het mooiste eindresultaat.

  Met dit doel voor ogen hebben wij de SfeerScan ontwikkeld, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we je wensen en elk detail komt daarbij aan de orde. Want een interieur is meer dan een verzameling meubels. Ook de architectuur, kleuren en verlichting zorgen ervoor dat een woning of bedrijfsruimte fijn aanvoelt.

  Het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren maar dat vraagt wel om de professionele hand van een ontwerper met een open mind. Van harte welkom bij StudioCentro.

  Wat zeggen onze klanten?