Over StudioCentro

ervaren interieurontwerper marcel degenhart

Marcel Degenhart


Master of Interiordesign

ervaren groenstylist annemiek schopping

Annemiek Schopping


GroenStylist

Een goed ontwerp is de basis voor een nieuw interieur

Het vaste team van StudioCentro bestaat uit Marcel Degenhart en Annemiek Schopping. Marcel is Master of Interiordesign en Annemiek is GroenStylist.
Daarnaast werken wij op projectbasis met een team van deskundigen zoals Nexxt Lighting Solutions en Hildering Groenkunst.

Onze passie

De vormgeving van jouw nieuwe interieur!

Onze visie

Een goed ontwerp is de basis voor je nieuwe interieur. Door contrast in materialen en kleuren toe te passen ontstaan strak moderne interieurs met een warme sfeer. Zonder ons door trends te laten beïnvloeden komen we graag, samen met jou, tot het mooiste eindresultaat.

Met dit doel voor ogen hebben wij de SfeerScan ontwikkeld, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we je wensen en elk detail komt daarbij aan de orde. Want een interieur is meer dan een verzameling meubels. Ook de architectuur, kleuren en verlichting zorgen ervoor dat een woning of bedrijfsruimte fijn aanvoelt.

Het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren maar dat vraagt wel om de professionele hand van een ontwerper met een open mind. Van harte welkom bij StudioCentro.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden