Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Over StudioCentro

  • Home
  • /
  • Over StudioCentro

Een goed ontwerp is de basis voor een nieuw interieur


Het vaste team van StudioCentro bestaat uit Marcel Degenhart en Annemiek Schopping. Marcel is Master of Interiordesign en Annemiek is styliste.

Daarnaast werken wij op projectbasis met een team van deskundigen zoals  Nexxt Lighting Solutions en Hildering Groenkunst.

MARCEL DEGENHART

Master of Interiordesign

ANNEMIEK SCHOPPING

Styliste

Onze passie

Het ontwerpen van moderne, strakke interieurs met een warme sfeer.

Onze visie

Een goed ontwerp is de basis voor je nieuwe interieur. Door contrast in materialen en kleuren toe te passen ontstaan strak moderne interieurs met een warme sfeer. Zonder ons door trends te laten beïnvloeden komen we graag samen met jou tot het mooiste eindresultaat.

Met dit doel voor ogen hebben wij de SfeerScan ontwikkeld, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we je wensen en elk detail komt daarbij aan de orde. Want een interieur is meer dan een verzameling meubels. Ook de architectuur, kleuren en verlichting zorgen ervoor dat een woning of bedrijfsruimte fijn aanvoelt.

Het is altijd mogelijk om een prachtig, sfeervol interieur te realiseren, maar het vraagt wel om de professionele hand van een ontwerper met een open mind. Van harte welkom bij StudioCentro.

Wat zeggen onze klanten?