Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Diensten

  Woning Interieurontwerp

  Wil je een tijdloze woning met een warme sfeer? Bij StudioCentro ben je van harte welkom voor het ontwerp en de realisatie van je nieuwe interieur.

  Dit interieurontwerp voor een eetkamer is gemaakt door StudioCentro, de binnenhuisarchitect uit Lunteren.
  Meer over Woning Interieurontwerp

  Zakelijk Interieurontwerp

  Is het tijd voor een nieuwe inrichting van je huidige pand of ga je een nieuw pand betrekken? Welkom bij de binnenhuisarchitect van StudioCentro voor een ontwerp op maat.

  studiocentro-lunteren-zakelijk-interieurontwerp
  Meer over Zakelijk Interieurontwerp

  Interieur Advies

  Kleuradvies, een goed verlichtingsplan of een nieuwe inrichting? Welke wensen je ook hebt, ons interieuradvies gaat altijd uit van jouw persoonlijke smaak.

  studiocentro-lunteren-interieuradvies
  Meer over Interieuradvies

  Interieur Dierenkliniek

  Een functionele kliniek met een fijne warme sfeer, is dat je wens? Je bent bij StudioCentro van harte welkom voor advies, ontwerp en realisatie van een tijdloos mooi interieur.

  interieurontwerper-dierenkliniek
  Meer over Interieur Dierenkliniek