Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

    Wil je een afspraak maken?

    Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.    Achterberg Schilders

    In mei 2018 nam Achterberg Schilders uit Ede contact met ons op: “binnenkort starten wij met de bouw van een nieuw kantoorpand, graag willen wij advies over het interieur en de toe te passen materialen die passen bij onze MVO doelstellingen. En kunnen jullie ook het lichtplan voor ons ontwerpen?”

    Wij hebben vervolgens een aantal impressies laten zien die ze ‘helemaal te gek’ vonden. Het interieurplan is door ons in juli en augustus compleet uitgewerkt waarna het in de laatste maanden van het jaar gerealiseerd is. Op 21 december 2018 is het nieuwe pand opgeleverd.