Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Een nieuwe dierenkliniek

  Dierenkliniek De Vijfsprong heeft een nieuwe vestiging in Lunteren geopend, StudioCentro gaf advies over het materiaalgebruik en de toepassing van de mooiste kleuren bij de inrichting van hun pand aan de Postweg/hoek Schaepmanstraat.

  Ook in het ontwerp van de kasten, receptiebalie en het lichtplan hebben wij onze bijdrage geleverd. Tenslotte hebben we een nieuw kleurschema voor het exterieur ontworpen. De laatste 2 foto’s laten het interieur en het exterieur van het pand voor en na ons advies zien.

  Eigenaresse Irene: “We zijn zeer tevreden met alle adviezen van StudioCentro, qua indeling en kleuren werkt het ook allemaal goed!”