Herinrichtingen

Bij 2 opdrachtgevers hebben we verschillende ruimtes opnieuw ingericht. De eerste opdrachtgever is Beko in Utrecht, groothandel voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders.

Het is een organisatie die regelmatig bezoekers ontvangt. De oude receptie is komen te vervallen, StudioCentro heeft de opdracht van Beko gekregen voor het herinrichten van deze ruimte. Tevens hebben we 4 spreekkamers in een nieuw jasje gestoken.

Wij hebben voorstellen gedaan t.a.v. meubels, accessoires, kleuren en materialen. Vervolgens hebben we van het interieurontwerp  fotorealistische 3d impressies gemaakt, waarna het interieur aan de hand van ons ontwerp gerealiseerd is.

Onze tweede opdrachtgever is ACV, de afval-inzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. Hun logo symboliseert de bijdrage aan het recyclingproces en geeft tegelijkertijd de regionale focus van het bedrijf weer. ACV wil bijdragen aan een duurzame toekomst.

Het bedrijf heeft StudioCentro gevraagd de kantine in het hoofdkantoor te herinrichten omdat ze verder gaan met een nieuw cateringconcept. Om dit te implementeren binnen ACV is een nieuwe kantine aan de hand van ons ontwerp gerealiseerd.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden