Referenties

Wij waren op zoek naar een interieurontwerper die niet alleen onze wensen kon vertalen naar een mooi ontwerp, maar ook naar iemand die advies kon geven op het gebied van materialen, kleuren en verlichting, zodat een totaal ontwerp zou ontstaan. Marcel heeft ons heel persoonlijk begeleid. Hij inventariseerde onze wensen, bekeek het karakter van het huis en vertaalde die informatie naar een prachtig resultaat.

Mark Sterken, Uden

Een nieuw huis dus tijd voor een geheel nieuw interieur. Maar de smaken en wensen van mijn vrouw en mijzelf verschillen nogal dus hebben we gekozen voor een professional voor het interieuradvies en -ontwerp. Onze keuze viel hierbij op Marcel Degenhart van StudioCentro. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Marcel luisterde heel goed en was in staat om onze diverse wensen om te zetten in een sfeervol, warm en tijdloos ontwerp (inclusief licht, kleur en materiaal advies). Maar daarbij houdt het niet op.

Een mooi ontwerp moet uiteraard ook nog daadwerkelijk worden gerealiseerd en in ons geval op redelijk korte termijn (paar maanden). Ook daar heeft Marcel duidelijk zijn meerwaarde bewezen en is hij zeer nauw betrokken geweest bij de daadwerkelijke realisatie. Hierbij rekening houdend met onze budgettaire wensen (uiteraard ook dit alles in heel goed overleg en met luisterend oor) waardoor hij ons in hoge mate heeft ontzorgd.

Dit betekende o.a. dat hij voor de concrete invulling op zoek ging naar de juiste producten en bijbehorende leveranciers (o.a. de keuze van verlichting, behang, gordijnen, openhaard, karpet, vloermaterialen en (maatwerk)meubels. Marcel bleef direct betrokken totdat alles naar wens was gerealiseerd. Al met al een zeer geslaagd project waarvan we nog iedere dag genieten.

A.V. Koekkoek, Soest

Wederom ben ik bijzonder tevreden over het advies en de styling voor ons huis. Ook mijn vorige huis is erg smaakvol door StudioCentro ingericht en daarom stond het al vast dat ik voor mijn nieuwbouwhuis de styling door hen zou laten doen.

Arend, Lunteren

Marcel begrijpt wat voor sfeer je wilt bereiken en maakt op basis van een kort intakegesprek een interieurontwerp dat je verwachtingen overtreft. Ook de realisatie is bij Marcel in goede handen, hij heeft ons geïnspireerd en ontzorgd van idee tot realisatie.

Daniel Boers, Lunteren

We zijn zeer tevreden met alle adviezen van StudioCentro, qua indeling en kleuren werkt het ook allemaal goed!

Irene Ahne-Schillemans, Eigenaresse Dierenkliniek De Vijfsprong

Wat ons erg aansprak bij de kennismaking met Marcel was het feit dat hij goed luisterde naar onze wensen en ideeën over de herinrichting van onze benedenverdieping. Met zijn luistervaardigheid, geduld en rust was hij voor ons een prima klankbord. Voordat hij zijn eigen mening gaf bleef hij open staan voor onze ideeën.

Deze kwaliteiten hebben ongetwijfeld een rol gespeeld bij zijn uitstekende samenwerking met de aannemer en andere toeleveranciers. Naast deze contactuele kwaliteiten hebben ook zijn adviezen en zijn planmatige volgordelijkheid van werken ons erg geholpen bij de realisatie van onze plannen.

Gerard en Maria, Apeldoorn

In 2013 logeerden wij bij familie in Michigan (VS). Het interieur van hun huis was zo mooi op elkaar afgestemd dat wij hierdoor geïnspireerd raakten om zelf onze benedenverdieping te veranderen.

Voor de nieuwe inrichting zochten we rust en een opgeruimde sfeer, met goed op elkaar afgestemde neutrale kleuren en natuurlijke houtaccenten. Bovendien wilden we dolgraag een (nieuw te installeren) houtkachel.

We hebben contact opgenomen met StudioCentro want de foto’s op hun site en de sfeer die daarvanuit ging spraken ons erg aan. Marcel heeft tijdens zijn kennismakingsbezoek gevraagd wat we mooi vonden in ons huis. Op basis van onze keuken, badkamer en studeer-/hobbykamer is hij ideeën gaan uitwerken.

Meerdere voorstellen voor een nieuwe opstelling van de meubels en een uitgebreid lichtplan waren het resultaat. Met de voorstellen op tafel was het eigenlijk heel makkelijk om basiskleuren te bepalen en nieuwe gordijnen, vloerbedekking, meubels en lichtarmaturen uit te zoeken. Marcel begeleidt en adviseert daarbij zonder te twisten over smaak of keuzes.

Na 3 maanden klussen was onze woonkamer zo goed als klaar en bijna helemaal naar ons zin. Daarna hebben we de oude eetkamerset vervangen door een prachtige natuurhouten tafel met mooie stoelen en bijpassende salontafeltjes aangeschaft. Een vloerkleed bij de zithoek heeft het uiteindelijk helemaal afgemaakt en in balans gebracht. Daarna hebben we niets meer veranderd aan de inrichting en voelen we ons nog iedere dag helemaal thuis in onze mooie woonkamer.

Hugo en Renée, Veenendaal

Voor de verbouwing van de Wagenrenk hebben we contact gezocht met een aantal interieurontwerpers. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Marcel Degenhart van StudioCentro. Hij wist vrijwel direct onze wensen concreet te vertalen in een mooi ontwerp: tijdloos, rustig en fris. Smaken verschillen, maar Marcel is er in geslaagd een ruimte en sfeer te creëren die niet alleen (nog dagelijks) door onze dierenartsen en medewerkers wordt gewaardeerd, maar ook door onze klanten.

Annemiek Hoeben, Manager dierenkliniek Wageningen

Ik wilde iets nieuws, een fris interieur met een stoere tijdloze look. Na 13 jaar zag ik geen mogelijkheden meer, blind geworden door de gewoonte. Ik vond het een lastige ruimte waar moeilijk sfeer in aan te brengen was. Op advies van vrienden heb ik een deskundige ingeschakeld: StudioCentro. Marcel heeft veel tijd geïnvesteerd in het voortraject. Ik had wel een idee, maar geen visualisatie. Door de gestructureerde aanpak is er een duidelijk beeld ontstaan en werd ik heel enthousiast.

StudioCentro heeft perfect mijn stijl zichtbaar gemaakt in de nieuwe woonkamer. De totale sfeer, de kleuren, de vloer, de raambekleding en de accessoires, alles klopt. Ze hebben uitgebreid de tijd genomen om de door mij ingebrachte details in te passen in hun oorspronkelijke ontwerp. En het belangrijkste is: Ik ben heel erg tevreden met mijn robuust industriële look.

Bij de totale verbouwing is het inschakelen van StudioCentro een hele goede investering geweest, ik beveel hen van harte aan!

Kenny van Oort, Kerk-Avezaath

Mijn huis stond al een jaar te koop en er was weinig belangstelling. De foto’s had ik notabene op advies van mijn makelaar door een gerenommeerd stylingbureau uit Amsterdam laten maken maar duidelijk zonder resultaat. Toen ik de site van StudioCentro zag en vervolgens een vrijblijvend gesprek had met Marcel en Annemiek, besloot ik hun hulp in te schakelen. De gehele benedenverdieping en zolder werden aangepakt met een andere kleurenpalet en een paar kleine aanpassingen. Het resultaat was verbluffend, er ontstond een geheel andere en vooral warme sfeer in het huis. Zodra Marcel nieuwe foto’s had gemaakt en deze werden geplaatst, kreeg ik kijkers! Het huis in binnen een maand verkocht. Ik adviseer iedereen die een huis te koop zet de styling en foto’s van StudioCentro

Margreet Schuit, Lunteren

Drie maanden na de restyling, nieuwe foto’s en positieve aandacht is ons huis verkocht! Geen slecht resultaat in deze tijd. Wij zijn erg blij en ik wil jullie nogmaals bedanken. Mocht ik mensen tegenkomen die hun huis willen verkopen dan zal ik zeker StudioCentro noemen. Dank voor de fijne samenwerking

Denise Caljé, Arnhem

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden