Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Zakelijk interieurontwerp

  • Home
  • /
  • Zakelijk interieurontwerp

  Wil je werken in een strak modern interieur met warme sfeer?

  StudioCentro ontwerpt interieurs voor bedrijven, organisaties en instellingen. Wij hebben o.a. aandacht voor kleuren, het lichtplan, indelingen, materialen, meubelen en de akoestiek. De combinatie van alle interieurelementen stemmen we nauwkeurig af. Zo ontwerpen wij een strak modern interieur met warme sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Dit doen wij al jaren, het is onze passie.

  Interieurwensen

  De verbouwing van je huidige pand of de inrichting van een nieuw pand, ons interieuradvies of -ontwerp begint altijd bij jou. Jouw wensen en eisen vormen het uitgangspunt waarmee Marcel en Annemiek, binnenhuisarchitect en groenstyliste, aan de slag gaan. Vervolgens kijken we met een open mind naar de mogelijkheden van je pand waardoor StudioCentro het nieuwe interieur specifiek voor jouw bedrijf ontwerpt. Wij tillen het niveau van je interieur naar het hoogste niveau.

  Voordelig interieurontwerp

  Mocht je verwachten veel geld aan een ontwerp uit te moeten geven, dan hebben we een aangename verrassing. Wij hebben de interieurscan ontwikkeld, aan de hand van deze scan ontwerpen we zeer efficiënt. Zo komen in ons gesprek alle aspecten van een interieur aan de orde, waarna gestructureerd het ontwerp tot stand komt. Je beschikt al vanaf € 790,- (excl. BTW) over een goed interieurplan.

  Indien gewenst verzorgen we aanvullend 3d visualisaties, waarvoor je van tevoren een offerte ontvangt. En tijdens de bespreking van het ontwerp nemen we samen tevens het traject door dat je kunt gaan volgen om uw nieuwe interieur tot stand te laten komen.

  Interieurscan

  Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Vul het formulier op de contactpagina in of bel ons, dan maken we snel een afspraak voor een interieurscan.

  Een strak, modern interieur met een warme sfeer, is dat je wens? Van harte welkom bij de binnenhuisarchitect van StudioCentro voor advies, ontwerp en realisatie.