Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Appartement in Barneveld

  Voor de start van de bouw van dit prachtige appartement in Barneveld heeft de bewoner contact met ons opgenomen. Wij hebben verschillende plattegronden getekend waaruit door hem de beste keuze gemaakt is. Hij had zelf ook enkele goede ideeën over de inrichting, StudioCentro heeft hem bij alle keuzes advies gegeven.

  In samenspraak met NDR uit Lunteren ontwierpen wij de keuken en de badkamer. Daarnaast hebben wij het lichtplan ontworpen, hierin hebben we plafond inbouwspots van Nexxt! en wandarmaturen van Artemide en Moldular toegepast.

  Fantastische kunstwerken van verschillende Nederlandse kunstenaars, een design tv meubel van het Nederlandse merk RKNL en de audio/tv apparatuur van B&O maken dit interieur helemaal af!