Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Mummieplanten

  • Home
  • /
  • Mummieplanten

  De sfeer van echt groen: mummieplanten


  Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij zetten graag mummieplanten voor je neer, echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om een Phoenix palm mummieplant te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten te plaatsen.

  Mummieplanten zijn ideale planten

  Onze mummieplanten worden al meer dan 25 jaar in Nederland geproduceerd. Het bladmateriaal van de planten komt uit de vrije natuur, deze bladeren worden geknipt en vervolgens door Hildering in Apeldoorn gemummificeerd. Zo kan de mummieplant voor een lange periode (20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

  Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  Onze collectie


  Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen en mossen zijn allen als mummieplant te leveren. Van de 2 palmen in onze collectie, de Washingtonia en de Phoenix, worden de bladeren in een palmkop verwerkt, zodat het een echte palm wordt. Eucalyptus en palmen kunnen zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd worden.

  De siergrassen zijn prachtige mummieplanten, deze gyneriumgrassen worden in Nederland in diverse afmetingen geprepareerd. Mos leveren we zowel in ringen (3 afmetingen beschikbaar) als in complete wanden. Deze moswanden maken we in alle gewenste vormen en afmetingen.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om moswand mummieplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om mummieplanten mosringen te plaatsen.

  Gunstig effect

  Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect op mensen te hebben:

  een ruimte met planten vindt men aantrekkelijker

  mensen hebben het minder vaak te warm of te koud

  ze zijn veel positiever gestemd en meer tevreden over hun eigen functioneren

  het ziekteverzuim daalt met een vijfde

  Groen advies

  StudioCentro is een creatief, groen interieuradviesbureau en exclusief dealer van Hildering Groenkunst.

  GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met Master of Interiordesign Marcel Degenhart en zijn vaste team van specialisten de mooiste interieurs met mummieplanten.

  De sfeer van echt groen: mummieplanten

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha