Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Mummieplanten

  • Home
  • /
  • Mummieplanten

De sfeer van echt groen: mummieplanten

Wil je jouw interieur bijzonder sfeervol maken? Ben je daarvoor op zoek naar de mooiste planten? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij zetten graag mummieplanten in je interieur, echte planten waar je geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.  Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor de ideale planten.

Dit is een prachtige mummieplant, de Phoenix palm

Dit gras is een mummieplant, een echte plant waar je geen omkijken meer naar hebt.

Dit is een prachtige mummieplant, de Washingtonia palm.

Dit is een mummiemoswand en een mummiepalm. Mummieplanten zijn echte planten waar je geen omkijken meer naar hebt.

Ideale bedrijfsplanten

 Onze mummieplanten worden al meer dan 15 jaar in Nederland geproduceerd. Het bladmateriaal van de planten wordt op speciale kwekerijen gekweekt om zo een steentje bij te dragen aan het milieu. Vervolgens wordt een deel van deze bladeren geknipt en gemummificeerd met een milieuvriendelijk en afbreekbare vloeistof. Zo kan de mummieplant voor een lange periode (vaak tot wel 10 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan. De planten zijn net als echte planten volledig biologisch afbreekbaar.

Er is geen onderhoudsmedewerker nodig om de mummieplanten water te geven, het zijn dus de ideale bedrijfsplanten. Echte planten die dusdanig goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven. Zonder enige vorm van verzorging!

Onze collectie mummieplanten

Wij hebben 2 palmen in onze collectie, de Washingtonia en de Phoenix. De bladeren worden in een palmkop verwerkt, zodat het een echte palm wordt. De totale hoogte in een 90 cm hoge pot wordt ongeveer 1.60 m.

Ook siergrassen zijn prachtige mummieplanten, deze gyneriumgrassen laten we in Nederland prepareren waardoor we kunnen leveren in diverse afmetingen. Wij verzorgen maatwerk, compleet op jouw wensen afgestemd.

Ook onze moswanden zijn maatwerk, we leveren deze in alle vormen en afmetingen.

Contactgegevens

StudioCentro is een creatief en professioneel interieuradviesbureau. Master of Interiordesign Marcel Degenhart en stylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs. Wil je meer weten over mummieplanten in je interieur? Neem dan contact op, bel 0318-481149 en maak een vrijblijvende afspraak.

Dit is een interieurontwerp voor een kantoor van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amstelveen.

Dit mos is een mummieplant, een echte plant waar je geen omkijken meer naar hebt.

Dit zijn mummieplanten, echte palmen waar je geen omkijken meer naar hebt.

Dit zijn mummieplanten bij Madurodam, echte planten waar ze geen omkijken meer naar hebben.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha