Grote verbouwing in Apeldoorn

In deze moderne woning in Apeldoorn heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, wij gaven advies bij de realisatie van het nieuwe interieur. Door 2 visualisaties van dit interieur te maken hebben we de bewoners, Gerard en Maria, al voor de verbouwing een impressie van hun nieuwe interieur kunnen geven.

Gerard en Maria over ons advies: “Wat ons erg aansprak bij de kennismaking met Marcel was het feit dat hij goed luisterde naar onze wensen en ideeën over de herinrichting van onze benedenverdieping. Met zijn luistervaardigheid, geduld en rust was hij voor ons een prima klankbord. Voordat hij zijn eigen mening gaf bleef hij open staan voor onze ideeën. Deze kwaliteiten hebben ongetwijfeld een rol gespeeld bij zijn uitstekende samenwerking met de aannemer en andere toeleveranciers. Naast deze contactuele kwaliteiten hebben ook zijn adviezen en zijn planmatige volgordelijkheid van werken ons erg geholpen bij de realisatie van onze plannen.”

We laten graag nog even zien hoe deze woning was ingericht, en hoe het interieur aan de hand van ons interieuradvies en -ontwerp geworden is.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden