Monumentale Villa

Wanneer je de monumentale gevel ziet, heb je nog geen idee welke verrassingen erachter schuilgaan. Wonen, werken, loungen, alles kan hier apart maar ook tegelijk plaatsvinden in dit historische pand met industriële accenten.

Het bouwjaar van deze prachtige villa is 1885 en in 1935 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is in totaal 316 m2 woonoppervlakte beschikbaar.

De bewoners hebben StudioCentro gevraagd een nieuw interieurontwerp voor hen te maken. In de uitbouw bevinden zich de keuken, het eetgedeelte en een zithoek. Voor dit gedeelte van de villa hebben we 3d impressies gemaakt waardoor het interieurontwerp inzichtelijk is geworden.

En ook voor de badkamer, die zich in het oude deel van de villa bevindt, hebben we een impressie gemaakt. Onze opdrachtgevers zijn nu al enthousiast: “Super mooi! Gaaf om te zien hoe het gaat worden”.

We laten graag nog even zien hoe deze woning was ingericht, en hoe de villa aan de hand van ons interieuradvies en -ontwerp ingericht gaat worden.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden