Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

    Wil je een afspraak maken?

    Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.    Prachtig resultaat

    Voor deze villa in Uden hebben wij een fantastisch nieuw interieur mogen ontwerpen. De bewoners: “Wij waren op zoek naar een interieurontwerper die niet alleen onze wensen kon vertalen naar een mooi ontwerp maar ook iemand die advies kon geven in materialen, kleuren en licht, zodat een totaal ontwerp zou ontstaan. Marcel heeft ons heel persoonlijk begeleid. Hij inventariseerde onze wensen, bekeek het karakter van het huis en vertaalde die informatie naar een prachtig resultaat”

    Om een beeld te geven hoe het interieur van deze villa was, en hoe het aan de hand van ons interieuradvies en -ontwerp geworden is, laten we graag nog een aantal foto’s zien.