Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Woning interieurontwerp

  • Home
  • /
  • Woning interieurontwerp

  Wil je wonen in een strak modern interieur met warme sfeer?

  StudioCentro ontwerpt de mooiste interieurs voor woningen. De combinatie van kleuren, materialen, meubels en verlichting stemmen we nauwkeurig af op jouw wensen. Zo ontwerpen wij een strak, modern interieur met warme sfeer waarin jij je thuis voelt. Wil je alleen maar een ander kleurschema of wil je een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties? Een nieuwe keuken of badkamer? Wij vervullen kleine en grote wensen. Dit doen wij al jaren, voor alle typen woningen.

  Interieurwensen

  Een nieuwe inrichting, sfeervolle kleuren of bijzondere verlichting… welke wensen je ook hebt, ons interieurontwerp begint altijd bij jou. Jouw wensen en eisen vormen het uitgangspunt waarmee Marcel en Annemiek, interieurontwerper en groenstyliste, aan de slag gaan. Vervolgens kijken we met een open mind naar de mogelijkheden van de ruimtes. Zo brengen we het interieur van jouw woning naar het hoogste niveau.

  Voordelig interieurontwerp

  Mocht je verwachten veel geld aan een ontwerp uit te moeten geven, dan hebben we een aangename verrassing. Wij hebben de interieurscan ontwikkeld, aan de hand van deze scan ontwerpen wij zeer efficiënt. In ons gesprek komen alle aspecten van je interieur aan de orde, waardoor we gestructureerd het ontwerp maken. Zo beschik je al vanaf € 1.485,- over een bijzonder interieurplan.

  Als je wilt dan kunnen we aanvullend 3d visualisaties verzorgen waarvoor je van tevoren een offerte ontvangt. Tijdens de bespreking van het ontwerp nemen we tevens het traject door dat je kunt gaan volgen om jouw nieuwe interieur tot stand te laten komen.

  Interieurscan

  Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Vul het formulier op de contactpagina in of bel ons, dan maken we snel een afspraak voor een interieurscan. Wil je een prachtig, strak modern interieur met warme sfeer? Van harte welkom bij de interieurontwerper van StudioCentro voor advies, ontwerp en realisatie.