Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Binnenhuisarchitect Amersfoort

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect Amersfoort

  StudioCentro in Amersfoort

  Ga je bouwen of verbouwen? En ben je in Amersfoort op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je advies geeft? StudioCentro ontwerpt interieurs voor zowel woningen als bedrijven. Op basis van jouw wensen krijg je een strak modern interieur met warme sfeer.

  Aan de hand van onze InterieurScan stellen wij op een efficiënte manier interieuradvies voor je op. Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, het wordt een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar Amersfoort.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  Voordelig interieuradvies

  StudioCentro bespreekt in Amersfoort jouw wensen, die vormen het uitgangspunt waar onze binnenhuisarchitect mee aan de slag gaat. De interieurontwerper kijkt altijd met een open mind naar de mogelijkheden van je interieur en maakt op basis daarvan een uniek ontwerp.

  De combinatie van kleuren, materialen en meubels wordt compleet afgestemd op jouw smaak. Zo ontwerpen we een interieur waarin jij je thuisvoelt. Als je wilt inclusief een prachtig lichtplan en mummieplanten. Verwacht je veel geld kwijt te zijn aan het interieuradvies? Dan hebben wij een aangename verrassing: door onze InterieurScan te gebruiken kunnen we op een efficiënte manier advies uitbrengen. Zo beschik je al vanaf € 1.485,- over een bijzonder en uniek interieurontwerp.

  Mummieplanten in Amersfoort

  Wil je de mooiste planten in je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen of een moswand? Wij zetten graag mummieplanten voor je neer in Amersfoort. Dat zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met mummieplanten. De binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  StudioCentro in Amersfoort

  StudioCentro staat voor strakke, moderne interieurs met een warme sfeer. We zetten op een rij wat wij je in Amersfoort te bieden hebben: vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek met tips, een unieke interieurscan, ontwerp van bedrijfs- of woonruimte inclusief mummieplanten, keuken, badkamer en lichtplan, vakkundig en voordelig interieurontwerp.

  Ben je benieuwd wat de binnenhuisarchitect van StudioCentro voor jou kan betekenen? Vul dan het online contactformulier in of mail ons: info@studiocentro.nl  Bellen kan uiteraard ook: 0318-481149. Maak nu een afspraak met onze interieurontwerper in Amersfoort.

  Dit interieurontwerp is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort

  De interieurontwerper van deze winkel is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  De interieurontwerper van deze keuken is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

  Een prachtig verlichtingsplan

  Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Amersfoort graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Voor advies op het gebied van verlichting moet je bij de binnenhuisarchitect van StudioCentro zijn. Op basis van jouw wensen maken we een prachtig lichtplan.

  Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we in Amersfoort met jou de sfeer en functie van je interieur. Een badkamer wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een woonkamer.

  StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten voor jouw verlichting moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies in Amersfoort snel een eerste vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

  Basisprincipes van een lichtplan

  Heb je al beeld welke verlichting in jouw woning of bedrijf in Amersfoort moet komen? Dan is dat het uitgangspunt van onze binnenhuisarchitect. Heb je nog geen idee? Dan stelt onze interieurontwerper je graag een lichtplan voor.

  Dit zijn onze basisprincipes van een goed lichtplan:

  Basisverlichting is de zogenaamde algemene verlichting in huis. Deze verlichting voorziet de ruimte van gelijkmatig licht waarbij je goed kunt zien wat je doet. Het is dan ook de verlichting die je als eerste aandoet als je een ruimte binnenkomt. Onze interieurontwerper zorgt er altijd voor dat de basisverlichting niet in je ogen schijnt. Als basisverlichting passen wij wand- en plafondspots toe. Met een dimmer kan je van deze spots sfeerverlichting maken.

  Functioneel licht zorgt ervoor dat je goed kunt zien waar je mee bezig bent. Het is direct licht wat op één bepaalde plek schijnt en de zichtbaarheid verhoogt. Bijvoorbeeld een leeslamp in de zithoek of spots boven het werkblad in de keuken. Wij zorgen er altijd voor dat ook functioneel licht niet in je ogen schijnt. Daarnaast combineren we functioneel licht altijd met basisverlichting. Zo voorkomen we schaduwen die vermoeiend zijn voor je ogen.

  Accentverlichting is gericht licht dat schijnt op een object in je interieur, zoals de mummieplanten, een kunstwerk of fotowand. Armaturen die we hiervoor gebruiken zijn richtbare spots en wandlampen. Wij plaatsen niet teveel accentverlichting want dan verdwijnt het gewenste effect.

  De binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt in Amersfoort graag een prachtig lichtplan waarmee je interieur naar het hoogste niveau gebracht wordt.

  Optimale akoestiek

  Ben je in Amersfoort niet tevreden over de akoestiek in je interieur maar heb je geen idee hoe je dit moet verbeteren? StudioCentro vindt samen met onze akoestische specialisten de oplossing om jouw leefcomfort te optimaliseren.

  Voor iedere situatie hebben wij een oplossing die past bij de ruimte en jouw budget. Met een meting wordt de hoeveelheid echo in je interieur nauwkeurig bepaald, we berekenen exact hoeveel extra absorptie nodig is om de problemen te verhelpen. StudioCentro zorgt graag voor de optimale akoestiek in Amersfoort. Bijvoorbeeld met een moswand van mummieplanten.

  Dit is akoestische oplossing 1, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing 2, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing 3, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

  Dit is akoestische oplossing 4, de binnenhuisarchitect van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om een perfecte akoestiek te verzorgen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha