Binnenhuisarchitect Amersfoort

Binnenhuisarchitect in Amersfoort

Ben je in Amersfoort op zoek naar een creatieve en ervaren binnenhuisarchitect die je graag advies geeft? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen interieurs voor woningen en bedrijven.

Onze interieurontwerper vertaalt jouw wensen naar een interieurplan op maat, zo krijg je een interieur dat rust en eenheid uitstraalt. Wij volgen geen trends want we hebben een eigen stijl: strak modern met een warme sfeer. Een tijdloos mooie stijl.

Wil je een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken in Amersfoort? Vul dan het contactformulier in of bel, wij komen graag naar je toe.

De interieurontwerper van deze moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

De interieurontwerper van de entree in dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

De interieurontwerper van deze monumentale villa is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in de regio Ede.

De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van Gelderland.

De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

SfeerScan

In ons eerste gesprek luisteren we uitgebreid naar jouw wensen, deze vormen het uitgangspunt voor het ontwerp en interieuradvies. Daarbij maakt onze binnenhuisarchitect gebruik van de SfeerScan, een model dat we ontwikkeld hebben. Hierin komen alle elementen aan bod die tezamen het door jou gewenste interieur vormen. Door de Scan krijgen we een compleet beeld van de vraagstukken die je voor ons hebt.

Vervolgens krijg je een maatwerk offerte van ons, is die naar wens dan starten we met het ontwerp en advies. Door hierbij onze creativiteit met vakkennis te combineren zien we mogelijkheden waar je zelf nooit aan hebt gedacht. Wij creëren met onze expertise en ervaring een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met realisatie.

Indeling, kleuren, materialen, meubels, planten maar ook het lichtplan hebben een belangrijk rol in de totstandkoming van je nieuwe interieur. Onze binnenhuisarchitect bekijkt alle mogelijkheden die de ruimtes in je woning of bedrijf bieden met een open mind. Zo ontwerpen wij in Amersfoort een tijdloos mooi interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Mummieplanten in Amersfoort

Heb je geen groene vingers maar wil je wel de mooiste planten in jouw nieuwe interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden zijn als mummieplanten beschikbaar. Echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt. Onze binnenhuisarchitect zet ze graag voor je neer in Amersfoort.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. De planten hebben geen licht of water meer nodig, mummieplanten zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

Een prachtig lichtplan

Welke verlichting brengt jouw interieur op het hoogste niveau? Je interieur komt pas echt tot zijn recht met een goed lichtplan, dus wij kijken in Amersfoort graag met ons creatieve oog naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maakt de binnenhuisarchitect van StudioCentro een prachtig lichtplan.

Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan verbind alle losse interieurelementen.

Master of Interiordesign Marcel Degenhart past zijn kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken we de sfeer en functie van je interieur, een badkamer wordt bijvoorbeeld totaal anders verlicht dan een woonkamer.

StudioCentro heeft de kennis in huis, wij stemmen precies af waar de aansluitpunten moeten komen en welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet advies in Amersfoort snel een eerste vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

De interieurontwerper van deze strak moderne woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

De interieurontwerper van deze dierenkliniek is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

 De interieurontwerper van deze strak moderne bedrijfskantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

De interieurontwerper van deze strak moderne badkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect van midden Nederland.

De interieurontwerper van deze ontvangstruimte is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Amersfoort.

StudioCentro in Amersfoort

StudioCentro is opgericht in 2009 door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart. Door ervaring, goede smaak en oog voor detail leveren ze de mooiste ontwerpen in Amersfoort.

Wil jij meer weten over het interieurontwerp en de mogelijkheden van StudioCentro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij ontwerpen graag een fantastisch nieuw interieur voor jou!

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden