Interieuradviseur

Onze interieuradviseur weet raad met elk interieur

Ben jij op zoek naar een creatieve interieuradviseur? Deze professional vind je bij StudioCentro. GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart weten raad met elk interieur. Wij geven advies in woningen en in bedrijven, van appartement tot dierenkliniek. Onze vakmensen slagen er altijd in precies die juiste vertaling te maken van idee naar interieuradvies.

Wij zijn gespecialiseerd in strak moderne interieurs met een warme sfeer. Klein of groot advies, de keuze is aan jou. Wil je meer weten over materiaalkeuze, mummieplanten of de mooiste kleuren? Een lichtplan met de beste armaturen of de complete inrichting inclusief stijlvolle accessoires? Van harte welkom bij StudioCentro.

Interieurwensen

Een nieuwe inrichting, sfeervolle kleuren of bijzondere verlichting… welke wensen je ook hebt, ons interieurontwerp begint altijd bij jou. Jouw wensen en eisen vormen het uitgangspunt waarmee Marcel en Annemiek, interieurontwerper en groenstyliste, aan de slag gaan. Vervolgens kijken we met een open mind naar de mogelijkheden van de ruimtes. Zo brengen we het interieur van jouw woning naar het hoogste niveau.

Nooit standaard

Bij StudioCentro zijn wij ervan overtuigd dat elk interieur uniek is. Ieders wensen, voorkeuren en eisen zijn volledig persoonlijk. Om die reden maken wij graag eerst een vrijblijvende afspraak. Dan kan onze interieuradviseur er tot in detail achter komen wat het beste interieur voor jou is.

Uniek en indrukwekkend. Bij ons geen standaard ontwerpen. Er zijn voldoende bouwmarkten of woongiganten die claimen interieuradvies te geven. Waar zij direct de huidige trends samenplakken in één opstelling, begint bij ons het gesprek pas.

Wat zijn jouw wensen? Wat is jouw smaak? Hoe ziet jouw stijl er uit? Waar dient de ruimte voor die je wilt voorzien van een nieuw interieur? We bespreken alle mogelijkheden zodat we samen tot een uniek, perfect passend interieuradvies komen. Strak modern met een warme sfeer.

Wat heeft jouw interieur nodig?

Soms heeft een interieur uitsluitend een nieuwe kleur nodig om volledig tot zijn recht te komen. Een ander interieur moet volledig verbouwd worden. Wat mag er in jouw interieur gebeuren? Als je de interieuradviseur van StudioCentro uitnodigt dan kan hij zien wat de huidige situatie is waarna we het advies concreet kunnen uitwerken. Wij zorgen dat de ruimte een warm, sfeervol en prettig gevoel geeft.

Wij kunnen o.a. advies geven over het kleurenschema, een goed lichtplan, mummieplanten, de indeling van de ruimtes, de beste materialen, functionele meubelen en een fijne akoestiek.

Contact

Schakel vandaag nog de interieuradviseur van StudioCentro in. Bel 0318-481149 of stuur een mail naar info@studiocentro.nl. Dan ontvang jij uniek interieuradvies van ons.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden