Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Interieuradviseur

  • Home
  • /
  • Interieuradviseur

  Onze interieuradviseur weet raad met elk interieur

  Ben jij op zoek naar een creatieve interieuradviseur? Deze professional vind je bij StudioCentro. GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart weten raad met elk interieur. Wij geven advies in woningen en in bedrijven, van appartement tot dierenkliniek. Onze vakmensen slagen er altijd in precies die juiste vertaling te maken van idee naar interieuradvies.

  Wij zijn gespecialiseerd in strakke, moderne interieur met een warme sfeer. Klein of groot advies, de keuze is aan jou. Wil je meer weten over materiaalkeuze, mummieplanten of de mooiste kleuren? Een lichtplan met  de beste armaturen of de complete inrichting inclusief stijlvolle accessoires? Van harte welkom bij StudioCentro.

  Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro. Onze interieuradviseur komt graag naar je toe om je advies te geven bij het ontwerp van jouw badkamer.

  Dit is een keukenontwerp van StudioCentro. Onze interieuradviseur komt graag naar je toe om jou advies in je keuken te geven.

  Dit is een advies van StudioCentro. Onze interieuradviseur komt graag bij jou om advies te geven over de plaatsing van een mummieplant.

  Dit is een interieuradvies van StudioCentro, onze interieuradviseur komt graag naar je toe om een prachtig interieur te ontwerpen.

  Nooit standaard

  Bij StudioCentro zijn wij ervan overtuigd dat elk interieur uniek is. Immers, ieders wensen, voorkeuren en eisen zijn volledig persoonlijk. Om die reden maken wij graag eerst een vrijblijvende afspraak. Dan kan onze interieuradviseur er tot in detail achter komen wat het beste interieur voor jou is.

  Uniek en indrukwekkend. Bij ons geen standaard ontwerpen. Er zijn voldoende bouwmarkten of woongiganten die claimen ‘interieuradvies’ te geven. Waar zij direct de huidige trends samenplakken in één opstelling, begint bij ons het gesprek pas.

  Wat zijn jouw wensen? Wat is jouw smaak? Hoe ziet jouw stijl er uit? Waar dient de ruimte voor die je wilt voorzien van een nieuw interieur? We bespreken alle mogelijkheden zodat we samen tot een uniek, perfect passend interieuradvies komen. Strak modern met een warme sfeer.

  Wat heeft jouw interieur nodig?

  Soms heeft een interieur uitsluitend een nieuwe kleur nodig om volledig tot zijn recht te komen. Een ander interieur moet volledig verbouwd worden. Wat mag er in jouw interieur gebeuren? Als je de interieuradviseur van StudioCentro uitnodigt dan kan hij zien wat de huidige situatie is waarna we het advies concreet kunnen uitwerken. Wij zorgen dat de ruimte een warm, sfeervol en prettig gevoel geeft.

  Wij kunnen o.a. advies geven over het kleurenschema, een goed lichtplan, mummieplanten, de indeling van de ruimtes, de beste materialen, functionele meubelen en een fijne akoestiek.

  Onze interieuradviseur is jouw partner

  Schakel vandaag nog de interieuradviseur van StudioCentro in. Bel 0318-481149 of stuur een mail naar info@studiocentro.nl. Dan ontvang jij uniek interieuradvies van ons.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha