Interieurontwerper

Onze interieurontwerper brengt jouw interieur naar het hoogste niveau

Ben jij op zoek naar een interieurontwerper? Van harte welkom bij StudioCentro. GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart weten de mooiste interieurs te realiseren. Dit doen we al jaren, voor zowel woningen als bedrijven. Wij ontwerpen zowel kleurenschema’s, lichtplannen als keukens en badkamers. De keuze is aan jou.

StudioCentro maak unieke ontwerpen. We willen graag eerst jouw eisen en wensen horen, die worden vervolgens door onze interieurontwerper naar een prachtig interieurplan vertaald. Zo brengen wij jouw interieur naar het hoogst mogelijke niveau. Wil je meer weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak.

Creativiteit en vakkennis

Wat kan onze interieurontwerper voor jou betekenen? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer? Of een prachtig lichtplan? Wij ontwerpen met een combinatie van creativiteit en vakkennis waardoor we mogelijkheden zien waar je zelf niet direct aan denkt. En we ontwerpen niet alleen hele mooie plannen, wij houden ook rekening met de praktische invulling van deze plannen.

Deze veelzijdigheid is ook terug te zien in onze opdrachtgevers. Zo heeft onze interieurontwerper al interieurs mogen ontwerpen voor vele typen woningen. Zowel kleine appartementen als luxe villa’s. Maar ook kantoren en dierenklinieken dragen inmiddels de handtekening van StudioCentro. Ook voor jouw pand hebben wij het mooiste interieurplan.

Antwoord op alle vragen

Onze interieurontwerper heeft een passie voor strakke, moderne interieurs met een warme sfeer, hij gaat graag samen met jou aan de slag om een prachtig interieur te realiseren. Je krijgt antwoord op al je vragen, dan kan je binnenkort de eerste stap te zetten in jouw droominterieur.

Als je vragen hebt over een goede indeling van de beschikbare ruimte, een prachtig lichtplan, een mooi kleurenschema, welke meubelen in je interieur passen of wat de beste materialen zijn die je kunt toepassen dan is onze interieurontwerper degene die jou kan adviseren.

Bel ons op 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je krijgt in dit gesprek gelijk een paar tips van ons. Gratis!

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden