Bel ons 0318 – 48 11 49 Interieurscan

  Wil je een afspraak maken?

  Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Lichtplan

  Een prachtig lichtplan

  Ieder interieur komt pas echt tot zijn recht als het een prachtig lichtplan heeft. Voor advies op het gebied van verlichting moet je bij StudioCentro zijn, wij bekijken graag jouw interieur en bespreken je wensen. Op basis daarvan maken we een lichtplan.

  Want dat mooie meubel, die fijne leeshoek of dat indrukwekkende schilderij staat pas echt in de spotlights als de verlichting precies de juiste kwaliteit heeft. Lees verder om te weten te komen wat een prachtig lichtplan is.

  Dit is een lichtplan van StudioCentro, onze interieurontwerper komt graag naar je toe om een prachtig lichtplan te ontwerpen.

  Dit is een lichtplan van StudioCentro, onze interieurontwerper komt graag naar je toe om een prachtig lichtplan te ontwerpen.

  Dit is een lichtplan van StudioCentro, onze binnenhuisarchitect komt graag naar je toe om een prachtig lichtplan te ontwerpen.

  Dit is een lichtplan van StudioCentro, onze binnenhuisarchitect komt graag naar je toe om een prachtig lichtplan te ontwerpen.

  De toegevoegde waarde

  Bij een nieuw interieur wordt over het algemeen vooral gedacht aan de indeling, meubelen, vloerafwerking en kleuren. De toegevoegde waarde van verlichting wordt helaas nog vaak over het hoofd gezien. Een goed lichtplan haalt alle losse interieurelementen naar boven en brengt ze samen tot één compleet geheel.

  Het creatieve brein achter StudioCentro, styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart, past hun kennis over verlichting toe in elk interieuradvies. Graag bespreken wij met jou de functie, sfeer en uitstraling van je interieur. Een wachtkamer behoeft immers een heel ander lichtplan dan een woonkamer.

  Groot voordeel van StudioCentro is dat we alle kennis in huis hebben. Zowel de creativiteit van een interieurontwerper als de bouwkundige kwaliteiten van een binnenhuisarchitect. Hierdoor kunnen wij precies afstemmen waar de aansluitpunten voor jouw verlichting moeten komen. En welke armaturen het beste geschikt zijn. Maak voor een compleet interieuradvies snel een eerste vrijblijvende afspraak met StudioCentro.

  De basisprincipes

  Heb je zelf al een beeld hoe het lichtplan in jouw woning of bedrijf moet worden? Dan is dat ons uitgangspunt. Heb je nog geen idee? Dan stellen wij je graag een lichtplan voor.

  Dit zijn onze basisprincipes van een goed lichtplan:

  Basisverlichting wordt gevormd door is de lampen die je als eerste aandoet als je een ruimte binnenkomt, het is de zogenaamde algemene verlichting. Deze verlichting voorziet de ruimte van gelijkmatig licht, waarbij je goed kunt zien wat je doet. We zorgen er altijd voor dat de basisverlichting niet in je ogen schijnt. Onze binnenhuisarchitect past voor dit type verlichting wand- en plafondspots toe. Met een dimmer kan je van dit soort spots sfeerverlichting maken.

  Functioneel licht zorgt ervoor dat je goed kunt zien waar je mee bezig bent. Het is direct licht wat op één bepaalde plek schijnt en de zichtbaarheid verhoogt. Bijvoorbeeld een leeslamp in de zithoek of spots boven het werkblad in de keuken. Wij zorgen er altijd voor dat ook functioneel licht niet in je ogen schijnt. Daarnaast combineren we functioneel licht altijd met basisverlichting. Zo voorkomen we schaduwen die vermoeiend zijn voor je ogen.

  Gericht licht dat schijnt op een object in je interieur, zoals een kunstwerk of fotowand is de zogenaamde accentverlichting. Armaturen die we hiervoor gebruiken zijn richtbare spots en wandlampen. Onze interieurontwerper plaatst niet teveel van dit soort spots en wandlampen want dan verdwijnt het gewenste effect.

  Vrijblijvende afspraak

  Welke verlichting past het beste in jouw interieur? Wij kijken met ons creatieve en kritische oog naar de mogelijkheden. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0318-481149. Ons e-mailadres is info@studiocentro.nl. De binnenhuisarchitect van StudioCentro ontwerpt graag een prachtig lichtplan waarmee we je interieur naar het hoogste niveau brengen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha