Binnenhuisarchitect

Onze binnenhuisarchitect ontwerpt jouw droominterieur

Ben je op zoek naar een creatieve binnenhuisarchitect met de beste ideeën? Van harte welkom bij StudioCentro. Wij ontwerpen op basis van jouw wensen een modern, strak interieur met een warme sfeer. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

StudioCentro wordt gerund door GroenStyliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart die al vele particulieren en bedrijven geadviseerd hebben bij de realisatie van een nieuw interieur. Wij brengen ook graag jouw interieur naar het hoogst mogelijke niveau. Vertel ons je wensen, onze binnenhuisarchitect vertaalt deze dan naar jouw droominterieur. Neem nu contact met ons op voor een kosteloze en geheel vrijblijvende afspraak.

Het stappenplan

Onze binnenhuisarchitect neemt eerst uitgebreid de tijd om naar je te luisteren. Wat zijn de interieurwensen voor je woning of bedrijf? Vervolgens nemen we dit wensenpakket als uitgangspunt en werken dit uit in één of meerdere ontwerpen en een bijbehorend lichtplan. Alle mogelijkheden worden goed beargumenteerd met je besproken.

StudioCentro stemt de indeling, materialen, meubels en kleuren altijd perfect op elkaar af, we doen er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen in je nieuwe interieur. Van kleurkeuze, mummieplanten tot een prachtig lichtplan, wij ontwerpen een strak modern interieur met een warme sfeer. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Voor elke wens

Een nieuw interieur kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Zo kan onze binnenhuisarchitect bijvoorbeeld voorstellen om de indeling te veranderen. Of om een muur te verplaatsen. Of een extra doorgang te maken. Maar een interieur kan ook een geheel nieuwe uitstraling krijgen door de kleuren aan te passen. Wat zijn jouw wensen? Geef deze door aan onze interieurontwerper.

Wij kunnen o.a. advies geven over het kleurenschema, lichtplan, mummieplanten, indeling van de ruimtes, de beste materialen, functionele meubelen en een goede akoestiek.

Advies van onze binnenhuisarchitect: mummieplanten

De binnenhuisarchitect van StudioCentro werkt graag met innovatieve oplossingen, zo plaatst hij bijvoorbeeld mummieplanten. Prachtige, onderhoudsvrije planten.

Ben je op zoek naar de mooiste planten voor je interieur? Eucalyptus, pittosporum, palmen, grassen, en mossen zijn allemaal als mummieplanten leverbaar. Het zijn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht, water of onderhoud meer nodig. Het zijn daardoor de meest innovatieve planten.

Schakel onze binnenhuisarchitect in

Wil je een modern, strak interieur met een warme sfeer? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Wil je alleen kleuradvies, mummieplanten, een goed lichtplan of een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties? De keuze is aan jou, je ontvangt advies en ontwerp op maat.

Ons eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Bel 0318-481149 of mail naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect maakt van jouw wensen werkelijkheid.

Inspirerende cases

Contact Opnemen

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek maken?
    * verplichte velden