Bel ons 0318 – 48 11 49 Gratis interieurscan

Wil je een afspraak maken?

Het eerste gesprek over je nieuwe interieur is geheel vrijblijvend. Je krijgt in dit gesprek een paar tips over je interieur van ons. Gratis! En we nemen de sfeerscan door, in deze scan staan alle elementen die samen een interieur vormen. Aan de hand van de scan bespreken we jouw wensen die we daarna uitwerken in ons advies en/of ontwerp. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.Binnenhuisarchitect

  • Home
  • /
  • Binnenhuisarchitect

Onze binnenhuisarchitect ontwerpt jouw droominterieur

Ben je op zoek naar een creatieve binnenhuisarchitect met de beste ideeën? Van harte welkom bij StudioCentro. Interieurarchitectuur is onze passie. Wij ontwerpen op basis van jouw wensen een modern, strak interieur met een warme sfeer. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

StudioCentro wordt gerund door styliste Annemiek Schopping en Master of Interiordesign Marcel Degenhart die al vele particulieren en bedrijven geadviseerd hebben bij de realisatie van een nieuw interieur. Wij brengen ook graag jouw interieur naar het hoogst mogelijke niveau. Vertel ons je eisen en wensen, onze binnenhuisarchitect vertaalt deze dan naar jouw droominterieur. Neem nu contact met ons op.

Dit interieurontwerp voor een eetkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit is een badkamerontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een winkel is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Het stappenplan

Onze binnenhuisarchitect neemt eerst uitgebreid de tijd om naar je te luisteren. Wat zijn jouw wensen voor je woning of bedrijf? Vervolgens nemen we dit wensenpakket als uitgangspunt en werken de praktische invulling ervan uit in één of meerdere ontwerpen en een bijbehorend lichtplan. Alle mogelijkheden worden goed beargumenteerd met je besproken.

StudioCentro stemt de indeling, materialen, meubels en kleuren altijd perfect op elkaar af, we doen er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen in je nieuwe interieur. Van de kleurkeuze tot een prachtig lichtplan, wij ontwerpen een strak, modern interieur met een warme sfeer. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt.

Voor elke wens

Een nieuw interieur kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Zo kan onze binnenhuisarchitect bijvoorbeeld voorstellen om de indeling te veranderen. Of om een muur te verplaatsen. Of een extra doorgang te maken. Maar een interieur kan ook een geheel nieuwe uitstraling krijgen door de kleuren aan te passen. Wat zijn jouw wensen? Geef deze door aan onze interieurontwerper.

Wij kunnen o.a. aandacht besteden aan de volgende aspecten: het kleurenschema, een goed lichtplan, de indeling van de ruimtes, de beste materialen, functionele meubelen en een fijne akoestiek

Schakel onze binnenhuisarchitect in

Wil je een modern, strak interieur met een warme sfeer? Dan ben je bij StudioCentro aan het juiste adres. Wil je alleen kleuradvies of wil je een compleet interieurontwerp met verbouwingsopties? De keuze is aan jou, je ontvangt advies en ontwerp op maat. Desgewenst inclusief prachtig lichtplan.

Ons eerste gesprek is vrijblijvend, in dit gesprek krijg je gelijk een paar tips (gratis!). Pak nu de telefoon en bel 0318-481149. Mailen kan naar info@studiocentro.nl. Onze binnenhuisarchitect maakt van jouw wensen werkelijkheid.

Dit is een keukenontwerp van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een woonkamer is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een hal is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Dit interieurontwerp voor een kantoor is van StudioCentro, dé binnenhuisarchitect uit Lunteren.

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

Naam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht

captcha